O nama

Slika 53

The best alternative in domestic pumps!


Kompanija Bollex Trade je specijalizovana za proizvodnju hidropostrojenja. Sa svojim decenijskim iskustvom, posjeduje mogućnost i znanje da odgovori zahtjevima klijenata profesionalnošću i visokom kvalitetom svojih proizvoda. Svojim klijentima nudimo široku paletu postrojenja za sanitarne, hidrantske, irigacione, fekalne kao i za druge vrste aplikacija.

Uz postrojenja sa klasičnim upravljanjem, naši klijenti mogu izabrati i postrojenja sa mikroprocesorskim upravljanjem koja omogućuju fleksibilniji režim rada pumpi kao i postrojenja sa frekventnim upravljanjem, koja štede električnu energiju i produžuju životni vijek pumpi.

Postrojenja dolaze sa garancijom i mogućnošću servisiranja u našem servisu.

Bollex Trade je do sada radio na mnogobrojnim projektima uključujući između ostalog i hidropostrojenje za SFOR bazu u Butmiru, hidropostrojenja za sanitarnu, protivpožarnu i fekalnu mrežu za zgradu Vlade u Banja Luci, industrijska hidropostrojenja za Sarajevsku Pivaru, Tuzlansku Pivaru i Širbegović, sistemi za navodnjavanje za Carske Vinograde Mostar kao i niz sanitarnih hidropostrojenja za višespratnice u Sarajevu, Tuzli i Mostaru.

Za više informacija kontaktirajte Bollex Trade.

Slika 54

Preuzimanje brošure
0 0

Anketa

Da li Vam se sviđa naša nova stranica?
Brojač posjeta

Broj online korisnika: 1

Broj jedinstvenih posjeta: 12198

Ukupno pregleda: 81817